понеділок, 27 травня 2013 16:53

На Рівненщині чоловік опинився похований живцем у 3-метрової ямі

На Рівненщині чоловік опинився похований живцем у 3-метрової ямі

У суботу, 25 травня, на вулиці Ринковій у місті Кузнецовськ Рівненської області у 3-метровій ямі засипало землею 28-річного місцевого мешканця. Чоловік допомагав ремонтувати водогін.

"Повідомлення про надзвичайну ситуацію надійшло о 20 годині 35 хвилин. На місце пригоди одразу виїхали рятувальники. Виявилося, що під час ремонту водопровідної мережі на глибині 3 метрів стався раптовий зсув ґрунту й чоловік опинився повністю під землею", - розповів Віктор Козак із головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Кажуть, що постраждав родич власників одного з магазинів на вул. Ринковій у Кузнецовську. Наче вони його попросили полагодити водогін.

"За допомогою підручних засобів вдалося оперативно дісталися до потерпілого. Його мотузкою підняли  на поверхню й передали працівникам швидкої медичної допомоги", - додають рятувальники.

Чоловік був у шоковому стані й не міг зрозуміти, що з ним сталося. Постраждалого госпіталізували в реанімацію санітарно-медичної частини Кузнецовська. У нього діагностували синдром довготривалого здавлення та переохолодження середньої важкості.

Нагадаємо, що в квітні цього року в райцентрі Березне на Рівненщині 13-річний школяр провалився у 4-метрову яму. Ввечері хлопець із друзями гуляв вулицею Ціолковського. Школяра з ями витягли рятувальники. Він відбувся лише переляком.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині чоловік опинився похований живцем у 3-метрової ямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути