вівторок, 16 квітня 2013 16:30

На Рівненщині вантажівка збила на смерть 51-річного пішохода

У понеділок, 15 квітня, близько опівночі на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Крилів Дубенського району Рівненської області вантажний автомобіль "Mercedes-Benz" збив на смерть 51-річного пішохода.

"Вантажівка їхала зі сторони міста Київ в напрямку Львова. Водій допустив наїзд на пішохода, який рухався по проїзній частині дороги в попутному напрямку. Це попередня інформація, всі обставини ДТП нині з'ясовують правоохоронці. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

Пішохід загинув на місці пригоди. За кермом вантажівки "Mercedes-Benz" був 42-річний мешканець Тернопільської області. З місця ДТП він не втікав й дочекався приїзду "швидкої" та міліції.

"Жити біля такої траси, то завжди ризик. Людям потрібно бути уважними й неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Торік поблизу цього ж села автомобіль "Опель-Кадет" збив місцевого мешканця. Літній чоловік їхав на велосипеді. Він загинув неподалік рідного дому", - додають в обласній ДАІ.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

Нагадаємо, що в червні 2011 року поблизу села Крилів Дубенського району в ДТП загинуло немовля. Автомобіль "Hyundai Sonata" під час обгону зіткнувся з автівкою "KIA Ceed" в якій була сім'я з немовлям і бабусею. Дитина загинула на місці ДТП, а трьох дорослих госпіталізували в райлікарню.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині вантажівка збила на смерть 51-річного пішохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути