четвер, 19 квітня 2012 13:50

На Полтавщині в громадському транспорті наркоман пограбував американську волонтерку

На Полтавщині в громадському транспорті наркоман пограбував американську волонтерку
У жінки вкрали 1300 гривень та дві банківські картки. Фото: newbur.ru

До чергової частини Автозаводського райвідділу міліції Кременчука звернулась 23-річна громадянка США, представник волонтерського руху, із заявою про крадіжку гаманця. Як повідомила правоохоронцям потерпіла, гаманець, у якому знаходилися 1300 грн. та дві банківські картки, у неї викрали під час проїзду у громадському транспорті.

Упродовж наступної доби оперативники встановили особу підозрюваного. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини. Чоловік пояснив свій вчинок правоохоронцям тим, що є наркозалежною особою, якій щоденно потрібні кошти на чергову дозу. Тож, помітивши у маршрутному таксі дівчину, що тримала у руці сумку, з якої можна було легко викрасти гаманець, він зважився на крадіжку.

Після крадіжки зловмисник вийшов з "маршрутки" на найближчій зупинці та переглянув вміст гаманця. Гроші забрав, а гаманець із банківськими пластиковими картками викинув у сміттєвий бак.

Наразі по даному факту порушено кримінальну справу за ознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Окрім цього, правоохоронцями вже доведена причетність затриманого до більш, ніж 30 інших злочинів. Згідно санкції даної частини статті, чоловікові загрожує чергове позбавлення волі на строк до 3 років.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині в громадському транспорті наркоман пограбував американську волонтерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути