пʼятниця, 20 вересня 2013 12:16

На Миколаївщині двоє дівчат та хлопець зґвалтували неповнолітню

На Миколаївщині двоє дівчат та хлопець зґвалтували неповнолітню
Фото: karpatnews.in.ua

У Миколаївській області троє зґвалтували 16-річну дівчину. Наразі правоохоронці шукають кривдників, повідомляє прес-служба МВС.

Дільничному інспектору Новобузького РВ УМВС України в Миколаївській області зателефонувала жителька райцентру, яка заявила про те, що її доньку зґвалтували.

Міліціонер терміново повідомив про подію до райвідділу та виїхав на місце.

Членам слідчо-оперативної групи мати 16-річної дівчини пояснила, що вона всю ніч шукала свою доньку, яка з невідомих причин не повернулася додому. До міліції схвильована мати не зверталась, а вранці її донька сама повернулась додому.

Експерт, оглянувши дівчину, встановив візуальні ознаки скоєння стосовно неї насильницьких дій. Зі слів потерпілої було з'ясовано, що знайома компанія у складі двох дівчат та хлопця були учасниками зґвалтування: поки дівчата тримали потерпілу, хлопець ґвалтував її.

Наразі слідчим відділом Новобузького райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.152 КК України "Зґвалтування".

Призначені необхідні експертизи, проводяться першочергові слідчі дії для встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

 

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині двоє дівчат та хлопець зґвалтували неповнолітню ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути