четвер, 02 серпня 2012 14:53

На Львівщині затриманий за вбивство скоїв понад 10 пограбувань

На Львівщині затриманий за вбивство скоїв понад 10 пограбувань
23-річний злодій не гребував нічим. Фото: 20minut.ua

Працівники Жовківського райвідділу міліції вже довели причетність 23-річного місцевого жителя до скоєння понад 10 квартирних крадіжок. Проте, затримали чоловіка всередині липня 2012 року - після скоєння ним вбивства 53-річної самотньої жительки Жовкви.

Під час затримання чоловіка за вказане вище вбивство, правоохоронці з'ясували, що він вже мав три судимості за скоєні 56 крадіжок. Тим не менше, тричі позбавлення волі не спинило правопорушника і він продовжував чинити злодіяння.

Як розповів начальник Жовківського райвідділу ГУ МВС України у Львівській області Ярослав Ващишин, 23-річний злодій не гребував нічим. Він проникав у квартири і брав зі собою все, що лежало на видних місцях. Зокрема, це були електроінструменти, бензопили, одяг, побутові прилади тощо. На сьогодні вже доведено скоєння вказаним громадянином понад десяти крадіжок.

"Особливого характеру скоєних злочинів чоловік не мав. Він проникав у приміщення, коли мешканців не було вдома, або, коли люди міцно спали. У кожному з випадків сума викрадених речей становила по 7-8 тисяч гривень", - зазначив Ярослав Ващишин.

Кримінальні справи (за вбивство та крадіжки), які порушено проти зловмисника, свідчать, що тепер він надовго залишиться за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині затриманий за вбивство скоїв понад 10 пограбувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути