понеділок, 24 жовтня 2011 12:35

На Київщині впіймали 23-річного педофіла

На Київщині впіймали 23-річного педофіла

Працівниками кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу Київщини за допомогою не байдужості турботливого батька, по гарячим слідам затримали розбещувача малолітніх – 23-річного броварчанина. Про це повідомили у прес-службі МНС у Київській області.

Неприємна подія трапилася у місті Бровари, коли дванадцятирічна дівчинка йшла на стадіон "Спартак", де на неї чекав викладач з легкої атлетики. З восьми років дівчинка займається цим видом спорту та отримує призові місця.

"Молодик помітивши симпатичну дівчинку не втримався. Під'їхавши до неї ближче, велосипедом перегородив дорогу та знявши штани показав свої статеві органи промовляючи: "Дитинко, ось дивись, чим відрізняється хлопчик від дівчинки...". Дівчинка не розгубилася й одразу ж заявила, що вона не боїться незнайомого чоловіка, відштовхнувши велосипед побігла додому та про все розповіла батькові", - розповіла Юлія Барабаш, з Броварського МВ ГУМВС України в Київській області.

Батько сів у власний автомобіль і вирушив на місце пригоди, де юнак тим часом шукав іншу жертву. Саме завдяки швидким діям турботливого тата "любителя" малолітніх дівчаток затримали. У ході розслідування з'ясувалося, що на його рахунку такі випадки не поодинокі. Затриманий тимчасово не працював і упродовж усього дня на власному велосипеді їздив містом і спостерігав за малолітніми дітьми.

"Мати розбещувача розповіла, що син має вищу освіту і цілком благодійна людина. Та пояснила: у всьому винні новітні технології. ЇЇ син, підозрює жінка, надивився занадто багато фільмів з еротичним змістом", - повідомили в міліції.

Нині проти горе-молодика працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешта на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3-х років. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині впіймали 23-річного педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути