Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2014 14:05

На керченській переправі - бунти, люди захопили паром

На керченській переправі - бунти, люди захопили паром
"Радіо Свобода"

Розлючені пасажири на керченської переправі захопили пором.

Ситуація загострилася до краю ще в минулий четвер, коли рейсові автобуси, які прибули на переправу, першими дізналися про її закриття через ураган. Розлючені пасажири буквально штурмом взяли паром, змусивши капітана здійснити рейс.

"Їхав на автобусі 23-го числа "Ялта - Ростов-на-Дону". Приїхали в порт "Крим" і перед нами закрили переправу. Пів ночі сиділи в автобусі, потім наш водій по телефону домовився з водієм автобуса, який прямував з Ростова до Ялти, помінятися пасажирами. В результаті ми поїхали з порту "Крим" в рибпорт Керчі, куди з порту "Кавказ" якимось чином ще ходили пороми. Коли приплив паром з того боку, люди сіли до нас в автобус, і ми стали чекати, коли зможуть переправити нас. До ранку дали добро на вантаження людей. Але як тільки ми зайшли на паром, а наш автобус з іншими пасажирами виїхав до Ялти, екіпаж сказав, що ми вже нікуди не пливемо і потрібно виходити. Пригнали якийсь місцевий автобус, що віз нас в порт "Крим" і там розмістити. Але тут всі збунтувалися, оскільки в порту все забито, і нам довелося б сидіти на вулиці, а з нами були і діти, і пенсіонери. Ми всі як рідні стали, почали шукати телефони прокуратури, слідчого комітету. Тривало це до обіду, в результаті вони не витримали і ми попливли! Вийшло, що ми, як пірати, захопили пором. І виявилося, що це був єдиний пором, який переправився за цей час", - написав у соціальній мережі один з пасажирів.

Підприємці тим часом не виключають, що простій фур на переправі може відбитися на кінцевій вартості продуктів, що завозяться до Криму з материковою Росії. Оскільки бізнесмени, як розповідають далекобійники, оплачують перевізникам кожну годину роботи, включаючи їх простій.

В соціальних мережах тим часом стали активно згадувати березневі обіцянки кримської і російської влади щодо будівництва моста через Керченську протоку. В транспортний перехід, схоже, вже мало хто вірить.

Зараз ви читаєте новину «На керченській переправі - бунти, люди захопили паром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути