середа, 12 вересня 2012 15:25

На Херсонщині молода пара повісилася на одній гілці

На Херсонщині молода пара повісилася на одній гілці
Тіла загиблих без ознак насильницької смерті направлені до моргу. Фото: xakac.info

До Цюрупинського районного відділу міліції вранці 11 вересня надійшло повідомлення від місцевих грибників, які розповіли, що у лісі поблизу с.Раденськ натрапили на повішені на гілці дерева тіла молодих хлопця та дівчини. На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником райвідділу та керівництво Управління карного розшуку УМВС.

Загиблими виявилися молоде подружжя – 22-річний хлопець та 24-річна дівчина, які покінчили життя самогубством шляхом повішення. Працівники міліції встановили, що вони навчалися в одному з харківських інститутів. Там познайомилися, покохали один одного та нещодавно одружилися. Батьки молодят навіть не здогадувалися про весілля.

Через декілька місяців після урочистої події подружжя вирішило приїхати до Херсону доглядати стареньку бабусю дружини та влаштувати сімейне життя у її будинку. Якійсь час стосунки з бабусею були добрі, але напередодні події вони сильно посварилися. Молода родина була вимушена якійсь час жити у хліву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині повісився хворий на епілепсію 11-річний школяр

Грошей хронічно не вистачало, на роботу молода жінка, що закінчила навчання, ще не влаштувалася, а чоловік повинен був повернутися на навчання на останньому курсі інституту. Підтримки з боку батьків теж не було. Це й могло стати причиною уходу з життя двох одночасно.

Правоохоронці встановили, що за декілька днів до суїциду подружня пара отримала кредит у банку. Ввечері 10 вересня після чергової сварки з бабусею вони зняли 1000 грн. з кредитної картки, купили у магазині мотузку, продукти харчування та сіли у таксі.

У лісі під час огляду місця події правоохоронці зрозуміли, що чоловік з дружиною деякий час сиділи біля дерева та вечеряли. Потім зав'язали петлі на одній гілці і повісилися.

Згодом у кімнаті, де останні дні проживали молоді, міліціонери виявили зошит, в якому чоловік докладно розписав, куди, кому роздати яке майно подружжя. Також встановлено, що молоді характеризувалися позитивно, вони добре навчалися та ні з ким не конфліктували.

Тіла загиблих без ознак насильницької смерті направлені до моргу. Наразі працівники Цюрупинського РВ УМВС проводять дослідчу перевірку.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині молода пара повісилася на одній гілці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути