Ексклюзиви
понеділок, 18 січня 2021 15:47

На кордоні з автопричепа вискочили нелегальні мігранти

На кордоні з автопричепа вискочили нелегальні мігранти
Мігранти переховувалися у напівпричепі з автомастилом, який прибув теплоходом із Туреччини Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

У Чорноморську Одеської області нелегали вискочили з порізаного автопричепа і намагалися втекти. Їх затримали прикордонники.

Мігранти переховувалися в напівпричепі з автомастилом, який прибув теплоходом із Туреччини, повідомили в Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нелегали в українській вантажівці думали, що приїхали до Франції

"Прикордонний наряд почув підозрілі звуки всередині автопричепа. За вказівкою старшого зміни прикордонники вели візуальне спостереження за підозрілим транспортним засобом. З настанням сутінок, розрізавши тент, зсередини вилізли невідомі особи. Вони швидко зістрибнули на землю та намагалися втекти з пункту пропуску. Прикордонники оперативно затримали втікачів, які не мали жодних документів", - сказано в повідомленні.

Зі слів затриманих, вони громадяни Сирії і планували нелегально потрапити в Німеччину. Іноземці зізналися, що сіли в напівпричеп у Стамбулі і кожен з них заплатив за такий "вояж" по €7 тис.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Слідство триває.

Поліцейські спільно з СБУ викрили групу осіб, які займалися незаконним переправленням іноземців через державний кордон України до країн ЄС. Організаторка, користуючись зв'язками з діаспорою серед іноземців, здійснювала підбір охочих незаконно потрапити до країн ЄС поза пунктами пропуску.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з автопричепа вискочили нелегальні мігранти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути