неділя, 20 липня 2014 22:43

На Донбасі воюють російські військові, бойовиків відсторонили – Арестович

На Донбасі воюють російські військові, бойовиків відсторонили – Арестович
Олексій Арестович Фото: infosmi.net

Найманих Росією бойовиків відсторонили від серйозних задач. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів військовий експерт Олексій Арестович.

"У Донецькій та Луганській області залишились штатні російські військові. Бойовиків відсторонили від виконання серйозних задач, оскільки вони все рівно не вміли стріляти із "Градів"", - розповів Арестович.

Він зазначив, що українські військові змінили тактику АТО.

"За тиждень ми втратили близько 400 військових із 1 200. Тому вирішили змінити тактику антитерористичної операції. Вона полягатиме в тому, що витягнуть війська з оточення, відійдуть трохи назад і зберуться в кулак, яким хоч якось можна оборонятися. Також наші військові перейдуть до оборони. Будуть відстрілюватися. Щоб російські військові не прорвалися в Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську, Херсонську, Одеську область. Оскільки вони переходять у наступ. Там вже близько 680 російських танків. Їх завдання - це добити угруповання на півдні Луганської області", - розповів експерт.

Нагадаємо, 17 липня президент Петро Порошенко доручив РНБО змінити тактику антитерористичної операції. Також повідомив, що за його дорученням Генеральний штаб зараз планує передислокацію військ. Крім того, що на засіданні РНБО проаналізували можливість і необхідність часткової мобілізації.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі воюють російські військові, бойовиків відсторонили – Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути