вівторок, 06 листопада 2012 12:30

На Черкащині від алкогольного отруєння помер восьмикласник

На Черкащині від алкогольного отруєння помер восьмикласник
Швидка не їхала, бо не було бензину. Фото: tsn.ua

5 листопада помер 14-річний Ігор Іванчапенко з села Єлизаветка Катеринопільського району на Черкащині. У минулу суботу він разом з однокласником Ігорем Музикою отруїлися невідомою речовиною, ймовірно сурогатним алкоголем. Обох доставили в районну лікарню. Звідти в реанімацію дитячої обласної лікарні. Ігор Іванчапенко помер в понеділок, а його товариша доставлено в столичну лікарню "ОХМАТДИТ". Стан здоров'я лікарі оцінюють як тяжкий, повідомив 36-річний Олег Ткаченко з головного управління МНС у Черкаській області.

"Мати 38-річна Любов Миколаївна працює соцпрацівником. Недавно купила хату, там жіночка померла. Третього листопада Ігор з однокласником-тезкою пішли прибирати, листя загрібати. Через деякий час вулицею йшов Олександр Царюк, він інколи заходить до Люби. Бачить, що відкрита куплена хата. Зайшов і побачив у веранді на ліжку її сина. З рота в нього текла піна", - розповіла виконувачка обов'язки сільського голови Людмила Саманцова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині 8-річний хлопчик після пляшки пива впав у кому

Олександр Царюк побіг по завідуючою ФАПом Людмилою Марусяк.

"Люда викликала швидку. Але там сказали, що немає бензину. Вона сказала, щоб їхали, вона гроші за паливо поверне. Хлопчика відвезли в районну лікарню, коли там прийшов у себе, то сказав лікарям, що з ним був ще однокласник Ігор. А цей велосипедом ще поїхав додому. Мати казала, що рвав, а потім заснув. Думали, що може щось з'їв. В лікарню його батьки відвезли своєю машиною. Зараз в Києві підключений до штучної нирки. Матір до нього не пускають", - сказала Людмила Миколаївна.

У селі розказали, що Ігор Іванчапенко ріс у неблагополучній сім'ї. Батько 48-річний Володимир Анатолійович випивав. В липні цього року наклав на себе руки. Нібито побив найменшу 5-річну доньку Іванку. Дівчинку відвезли в лікарню, а батька забрала міліція. До розслідування його відпустили додому. Батькові світив якийсь термін. Він приїхав додому й на горищі повісився.

У Любові Іванчапенко залишилися донька 17-річна Оксана, 10-річний Андрій і 5-річна Іванна. Ігоря поховають завтра. Гроші на похорон понад 3 тис грн. збирали всім селом.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині від алкогольного отруєння помер восьмикласник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути