Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 17:39

На банківські рахунки "Мамаєвої Слободи" наклали арешти

На банківські рахунки "Мамаєвої Слободи" наклали арешти

Вчора, близько півночі, хакери зламали сайт козацького селища "Мамаєва Слобода". Про це у відкритому листі повідомив директор Костянтин Олійник.

"Центральна сторінка знищена і замість неї хакером поставлено блюзнірський україноненависницький "стішок", "жирно присмачений" російською ненормованою лексикою", - пише він.

"По друге, одночасно з цим, вчора нас атакувала газета Російської Федерації "Комсомольськая правда в Украине", опублікувавши на своїх шпальтах та поширивши на своєму порталі публікацію наклепницького змісту. Публікація ґрунтується на недостовірній і неперевіреній інформації, дійсно має наклепницький зміст і спрямована на підрив ділової репутації соціально-культурного закладу "Мамаєва Слобода", що має гонор працювати в царині практичної форми реалізації українського національно-культурного відродження, що гарантовано Ст.11 Конституції України".

За словами Олійника, на рахунки "Мамаєвої Слободи" були накладені арешти.

"Вчора ж таки ввечері, за розпорядженням Начальника відділу Державної виконавчої служби Солом'янського Районного Управління Юстиції в місті Києві, з порушенням процедури визначеної чинним законодавством України, були накладені арешти на кошти та заблоковані наші розрахункові рахунки в банках".

Директор козацького селища наголосив, що їхні юристи вже взялися до роботи.

"Для "доброзичливців" повідомляємо: зламування хакерами сайту та поширення інформації, карається в порядку статті 361 та 363-1 Кримінального кодексу України і наші юристи зараз готують заяву на ім'я начальника Управління Служби Безпеки України у місті Києві. Також сповіщаємо російську газету "Комсомольськая правда в Украине", аби вона готувалась до судового позову, щодо поширення недостовірної інформації та підриву ділової репутації скансену "Мамаєва Слобода".

"Від себе, щиро по-козацьки, хочу додати: "Україна обов'язково буде українською". Тож, широкомасштабна атака певних сил на козацьке селище "Мамаєва Слобода" є красномовним доказом того, що ми - сучасні українські козаки, отут, біля витоку річки Либідь, прямісінько в серці столиці України місті Києві, робимо все правильно і є на вірному шляху, популяризуючи наші споконвічні традиції, звичаї та обряди, обстоюючи дідівську мову й святу Православну Віру, а головне, демонструємо при цьому недругам свій лицарський гонор – гонор наших прадідів Запорозьких козаків", - підсумував Олійник.

Зараз ви читаєте новину «На банківські рахунки "Мамаєвої Слободи" наклали арешти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути