вівторок, 03 квітня 2018 12:21

Чоловіка до смерті забили за золото та техніку
4

45-річного чоловіка забили вдома, вимагаючи золото та техніку
Фото: od.npu.gov.ua
45-річного чоловіка забили вдома, вимагаючи золото та техніку
45-річного чоловіка забили вдома, вимагаючи золото та техніку
45-річного чоловіка забили вдома, вимагаючи золото та техніку

Четверо чоловіків віком від 16 до 21 року проникли до будинку 45-річного мешканця села Виноградівка Болградського району на Одещині. Забили господаря до смерті та викрали золоті прикраси і техніку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Поліцейські встановили обставини, які передували трагедії. З'ясували, що на момент нападу потерпілий був вдома сам. Прийшовши до його будинку, правопорушники, щоб виманити господаря на вулицю, почали стріляти по вікнам з травматичної зброї. Коли чоловік вийшов, вони зв'язали його та затягли до будинку, де почали бити, вимагаючи гроші. Від отриманих травм постраждалий помер. Зловмисники викрали золоті прикраси, фотоапарат, телевізор, музичну техніку та втекли з місця події", - повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Трьох з них затримали. У них вилучили викрадене у вбитого майно, яке вони розділили між собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлітки розгромили гіпермаркет

За цим фактом розпочали кримінальні провадження. Вживають заходи зі встановлення місця знаходження та затримання найстаршого співучасника злочинної групи. Зловмисникам загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідство триває.

Двох чоловіків, віком 33 і 40 років, утримували 6 викрадачів у підвалі орендованого будинку в селі Забороль під Луцьком. Заручників жорстоко били та катували, вимагаючи грошей та криптовалюти, яку вони добували. Також вимагали переписати на них усе майно.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка до смерті забили за золото та техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути