Ексклюзиви
середа, 02 листопада 2016 14:30

Чоловік, у домі якого вибухнув газ, помер у реанімації

Чоловік, у домі якого вибухнув газ, помер у реанімації

1 листопада у Одеському обласному опіковому центрі помер 40-річний Олександр Перчеклій. Понад 2 тижні тому у його будинку у селі Малозименове Великомихайлівського району Одещини у приватному будинку вибухнув газ. Постраждала уся родина.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла волонтер Катерина Ножевникова.

"Олександр мав 90 % опіків. Лікарі 18 днів робили все можливе, але врятувати не змогли. Він ніби дочекався, коли дружину Наташу і синів виведуть з реанімації. Маленький Сашко уже бігає з машинками коридорами лікарні. Йому вже відмінили крапельниці і зняли катетер. Наташа і Владик поки ще отримують антибіотики. Їм ще потрібні операції. Але загрози життю немає. Після виписки відразу на реабілітацію в санаторій", - каже Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві дівчинки загинули від новорічної гірлянди

Вибух у будинку Перчекліїв стався 16 жовтня. Постраждали усі члени родини, 40-річний Олександр, його дружина 30-річна Наталія, та двоє синів - 13-річний Владислав і Олександр, 5 років. Чоловік працював водієм швидкої допомоги, отримав найважчі опіки, але надавав рідним першу допомогу. Вибухнуло біля газової плити у кухні так, що відкололася одна стіна. Експерти називали причиною трагедії неправильну експлуатацію газових приладів. Та у Олександра все було справне. Місцеві кажуть, бахнуло через каналізацію, біля якої проходить газова труба високого тиску.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, у домі якого вибухнув газ, помер у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути