середа, 17 квітня 2019 07:33

Чоловік убив сусідку, бо вважав її відьмою

Чоловік убив сусідку, бо вважав її відьмою
На Житомирщині 80-річну жінку вбив її сусід, бо вважав відьмою. Фото - РБК-Україна

У Квітневому на Житомирщині зникла 80-річна жінка. Згодом її тіло із синцями на шиї знайшли неподалік села.

Вбив жінку її сусід, бо вважав відьмою. Збирався вкоротити віку ще кільком жінкам, яких підозрював у заняттях чорною магією.

У день зникнення Марія Адамівна пішла на пошту за пенсією і не повернулася. Рідні одразу кинулися на пошуки. Сусіди казали, що бачили, як вона поверталася з райцентру. Додому вона так і не дійшла. Тіло жінки поліція знайшла наступного дня за кількасот метрів від села. На шиї загиблої були синці. Поруч з тілом - її сумка із гаманцем. У ньому вся пенсія – 4 тис. Грн. Коли слідчі почали опитувати сусідів, то вийшли на 48- річного чоловіка, який жив поруч із жінкою, йдеться у ТСН.

"Він повністю визнав провину, мотивами були сварки протягом тривалого часу", - каже слідча слідчого управління ГУНП у Житомирській області Катерина Денисюк.

У селі розповідають, що затриманий зненавидів сусідку, бо вважав, що жінка наводить на нього порчу. Про вбивство і порчу чоловік сам розказав поліції. Вважав, що його сімейному щастю заважають одразу три сільські жінки, зокрема, й рідна мати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Має зуби вампіра: показали підозрюваного у вбивстві тату-майстрині

"Виявилося, що він хотів вбити бабусю одну, потім другу і третю, а лише тоді він зможе одружитися. Якщо ми б не знайшли Марію Адамівну, він міг би ще вбити. Так у селі міг би з'явитися серійний убивця", - розказує сільський голова Анатолій Олійник.

Мати чоловіка у провину сина не вірить. Натомість те, що сусідка наводила на нього порчу – підтверджує. Родичі загиблої запевняють, жодного стосунку до чорної магії Марія Адамівна не мала.

Підозрюваний у вбивстві під вартою. Йому загрожує до 12 років за ґратами. Якщо психіатрична експертиза доведе його неповносправність, він буде визнаний неосудним.

Близько 6-ї ранку 16 квітня у Тернополі знайшли зарізаною 27-річну жінку. Тіло в квартирі по вул. Леся Курбаса, 9 знайшла подруга матері потерпілої. Загибла — Тетяна Подвашецька. Тернополянка була достатньо впізнаваною в місті, адже більша частина її тіла була покрита татуюваннями, в соцмережах у неї було безліч прихильників. Жила жінка разом із чоловіком, разом тримали тату-салон.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив сусідку, бо вважав її відьмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути