неділя, 13 січня 2019 15:40

Чоловік розстріляв сусідів, які сховали його дружину

Чоловік розстріляв сусідів, які сховали його дружину
нцидент стався близько 05:00 в неділю, 13 січня. Фото:vuzyinfo.ru

У Башкирії в Росії 34-річний місцевий житель розстріляв дружину і сусідів.

Після цього чоловік покінчив з собою, - про це повідомив офіційний представник республіканського слідчого управління Слідчого комітету Росії Євген Каневський.

Інцидент стався близько 05:00 в неділю, 13 січня, в місті Учали на Шкільній вулиці. За попередніми даними, п'яний чоловік у своєму будинку посварився з дружиною, після чого вона втекла до сусідів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний чоловік викинув сина з вікна четвертого поверху

"Жінка, побоюючись за своє життя, вискочила з хати і заховалася у сусідів. Тоді чоловік почав розшукувати її, вриваючись в будинки. В одному домоволодінні він вистрілив у господаря і поранив його, а також застрелив господарку будинку. У другому — вистрілив у господаря. Від отриманого поранення чоловік, співробітник одного з експертних підрозділів поліції, помер у лікарні", — пояснив Каневський.

Після цього чоловік застрелив свою дружину і покінчив із собою — їх тіла виявили співробітники поліції. Кримінальну справу порушили про вбивство двох і більше осіб. На місці події працює слідчо-оперативна група та керівництво регіональних СУ СКР і МВС. Зброю виявили та вилучили, слідство встановлює її легальність.

У Обухові на Київщині від вогнепального поранення помер 48-річний чоловік. Дві кулі втрапили йому у грудну клітку та черевну порожнину.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розстріляв сусідів, які сховали його дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути