четвер, 29 жовтня 2020 14:14

Чоловік посварився з сусідкою та встромив їй у серце ніж

Чоловік посварився з сусідкою та встромив їй у серце ніж
На допиті чоловік зізнався, що в нього виник із пенсіонеркою ситуативний конфлікт під час того, як він допомагав їй по господарству. У результаті підозрюваний завдав жінці ножових поранень в область серця

У Козятині Вінницької області затримали чоловіка, який зарізав 92-річну сусідку.

"29 вересня до Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення від родича загиблої, який виявив її мертвою в будинку, прийшовши провідати. Під час огляду на тілі загиблої експерт виявив кілька ножових поранень грудної клітки", – повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка вбила колишнього чоловіка качалкою

Поліцейські місяць працювали над розкриттям злочину. Вони опитали місцевих жителів, перевірили велику кількість людей на причетність до злочину, зібрали всі докази й затримали злочинця.

На допиті чоловік зізнався, що в нього виник з пенсіонеркою ситуативний конфлікт під час того, як він допомагав їй по господарству. У результаті підозрюваний завдав жінці ножових поранень в область серця.

За умисне вбивство чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Йому оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

У Болградському районі на Одещині 29-річний чоловік зарізав 70-річного приятеля батька. Усе сталося, коли потерпілий зайшов до односельця в гості. "Господар зі своїм сином запросили гостя до столу. А під час частування чоловік схопив ніж і кілька разів вдарив ним гостя у шию. Першими про лихо з пенсіонером дізналися його родичі. Люди викликали "швидку", яка констатувала смерть чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік посварився з сусідкою та встромив їй у серце ніж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути