четвер, 12 січня 2012 16:56

МНС продовжує пошуки студента, який заблукав у катакомбах

МНС продовжує пошуки студента, який заблукав у катакомбах

Тривають пошуки спелеолога-любителя, який зник у катакомбах села Холодна Балка Біляївського району Одеської області, який не повернувся з печер 10 січня.

Начальник Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій в Одеській області Володимир Боделан прийняв рішення направити на місце події мобільно-оперативну групу і розгорнути оперативний штаб для координації пошукових заходів, повідомляє прес-служба відомства.

"В даний час на місці працюють 78 рятувальників, співробітників міліції та добровольців. У тому числі 24 людини особового складу МНС в Одеській області з автомобілем ЗІЛ-131 аварійно-рятувального загону спеціального призначення, що забезпечує обігрів рятувальників, освітлення місця зупинки та організацію зв'язку за допомогою польових телефонів. Співробітники МНС обстежують територію прибережної зони, старі колодязі і покинуті підвали 10 співробітників районного відділу МВС проводять пошукові роботи з кінологічної службою на прибережній зоні", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кримських лісах заблукали туристи з Нової Каховки

Безпосередньо в катакомбах позмінно ведуть пошукові роботи 52 добровольців - це працівники одеського добровільного товариства рятувальників, Одеської обласної федерації спортивного туризму і спортивного клубу "Пошук".

Інформація про зникнення 22-річного Костянтина Успєхова надійшла на Центральний пульт зв'язку Головного управління МНС в Одеській області вранці 10 січня. Про зникнення сина повідомили батьки, після того як пошуки хлопця власними силами його друзів-спелеологів виявилися безуспішними. 7 січня молодий чоловік пішов у катакомби окремо від основної групи товаришів і з невідомих причин не повернувся.

Зараз ви читаєте новину «МНС продовжує пошуки студента, який заблукав у катакомбах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути