Ексклюзиви
пʼятниця, 27 вересня 2013 20:55

Міліція заявляє, що ексгумації тіла Мазурка не буде: У цьому немає доцільності

Міліція заявляє, що ексгумації тіла Мазурка не буде: У цьому немає доцільності
Фото: svit24.net

МВС спростувало інформацію про підготовку до ексгумації тіла "Караванського стрілка" Ярослава Мазурка . Цілий ряд різних експертиз підтвердив, що Мазурок є тією ж людиною , яка розстріляла охоронців у київському ТРЦ.

Міліція не має наміру проводити ексгумацію тіла "Караванського стрілка" Ярослава Мазурка . Про це кореспонденту Укрінформу заявила заступник начальника Відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в м.Києві Ольга Білик , повідомляє Укрінформ.

"В даний час не винесено ніяких постанов , ніяких рішень щодо ексгумації тіла Мазурка", - зазначила Білик.

Посилаючись на інформацію слідчого, спікер зазначив, що "немає ні підстав  ні доцільності "проводити судово - медичне дослідження тіла, оскільки цілий ряд різних експертиз підтвердив, що Мазурок є тим же людиною , який розстріляв охоронців у столичному ТРЦ "Караван".

Білик також спростувала поширену в ЗМІ інформацію про те , що Мазурок намагався вкрасти в "Каравані " не батарейки , як раніше повідомлялося , а спеціальний акумулятор для вибухового пристрою , на підставі чого нібито міліція розробляє версію про підготовку їм теракту.

"Це повне безглуздя. У міліції немає причин підозрювати Мазурка у підготовці теракту. Важко навіть сказати , про які власне терактах йде мова", - заявила представниця столичної міліції.

У той же час вона поінформувала , що Слідче управління ГУ МВС в м.Києві розслідує 6 кримінальних проваджень по причетності Мазурка до скоєння 8 вбивств і 2 замахів на вбивства в столиці в 2004-2012 роках. " Проведено ряд слідчих дій і судових експертиз , але тепер ще немає результатів деяких досліджень , тому не можна достовірно сказати , чи має Мазурок відношення до вчинення зазначених злочинів " , - сказала Білик.

Зараз ви читаєте новину «Міліція заявляє, що ексгумації тіла Мазурка не буде: У цьому немає доцільності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути