середа, 04 липня 2012 00:16

Міліціонери шукають власників вкрадених золотих прикрас та діамантів
56

Фото: Фото: МВС у Київській області

Працівники Лінійного відділу міліції Міжнародного аеропорту "Бориспіль" шукають власників прикрас, техніки та годинників, які були вилучені та знайдені в результаті обшуків у підозрюваних осіб, що могли вчинити крадіжки з багажу громадян в аеропорту. Речі вилучили не тільки в результаті обшуків, але і знайшли оперативники під час відпрацювань на території аеропорту "Бориспіль", зазначив речник обласної міліції Микола Жукович.

-Наприклад, прикраси, годинники просто лежали на борті літака в грузовому відсіку. Вантажники казали "ми не знаємо з якого це багажу, це не наше". Також на території аеропорту, в смітниках, шкафчиках знаходили золоті прикраси. Хтось туди їх клав, але не признавався. У списку є близько 700 найменувань, котрі вилучили оперативники впродовж цього року. Те що ми виставили на сайті, це не всі речі. Вартість поки ми не оцінювали, це буде робити власник — каже Микола Жукович

Серед вилучиних речей Золото, діаманти, самоцвітові камені, раритетні монети, годинники, окуляри, запонки, сережки, фотоапарати, телефони. В міліції обіцяють прикласти максимальних зусиль, щоб речі потрапили до власників, а не до шахраїв.

- Перше за все, будемо з'ясовувати, чи користувалась людина послугами авіаперевізників. Ці речі котрі вилучили, знаємо приблизно коли і з яких бортів вони були зняті. Також, будемо з'ясовувати іншими питаннями, описом, щоб річ потрапила до власника. - зазначив речник обласної міліції.

Речі, котрі не заберуть власники, продадуть на користь держави. Якщо ви знаєте власників будь-якої речі вказаних на фото, прохання повідомити за телефонами (044) 2817002, (044) 2817692, (044) 2817642.

Нагадаємо, минулого тижня правохоронці, затримали групу з 4-х осіб, яка протягом тривалого часу організовувала і здійснювала крадіжки багажу пасажирів, які прилітали і відлітали з Києва. А ще раніше, у березні, міліціонери накрили банду з 5 працівників аеропорту, котрі грабували сумки пасажирів. Їм загрожує до 5 років тюрми або великий штраф.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери шукають власників вкрадених золотих прикрас та діамантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути