середа, 30 травня 2012 15:07

Мати напувала 2-річного сина пивом, щоб він не заважав їй гуляти

Мати напувала 2-річного сина пивом, щоб він не заважав їй гуляти
Після пива дитина засинала. Фото: subscribe.ru

Про недбайливу 33-річну односельчанку знали всі жителі невеликого села в Ямпільському районі Сумської області. Поки жінка пиячила і забувала про виховання свого маленького сина, її намагалися напоумити сільрада та міліція.

"Комісією сільради були складені більше двадцяти протоколів, - розповіли в прес-службі сумської обласної міліції. - Дільничний інспектор також залучав її до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків. Однак любителька веселих компаній, як і раніше з самого ранку починала пити горілку з друзями, ігноруючи і протоколи, і громадський осуд", пишуть "Факти".

Тим часом місцеві жителі спостерігали за сусідкою. Їх бентежило, що, коли мати пиячила, дитина вела себе спокійно і не плакала. Сусіди висловили міліціонерам свої підозри.

Перевірка дільничного виявила, що мати напувала дворічного сина пивом, після чого він відразу засинав, а жінка продовжувала пити горілку з друзями. Це було останньою крапкою, після чого до горе-матері вжили заходів більш суворого характеру - щодо неї порушено кримінальну справу за ст. 304 Кримінального кодексу України "Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність".

Тепер жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «Мати напувала 2-річного сина пивом, щоб він не заважав їй гуляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути