четвер, 26 квітня 2018 19:36

Мати залишила дітей із співмешканцем, а коли повернулась, то побачила страшне

Мати залишила дітей із співмешканцем, а коли повернулась, то побачила страшне
На Одещині загинула 7-місячна дівчинка, її сестра потрапила до реанімації, діти були із співмешканцем матері. Фото: Styler

На Одещині в селі Любашівка сталася трагедія, яка забрала життя 7-місячної дівчинки, її старша сестра потрапила до реанімації.

Про це повідомила Нацполіція Одесько області.

У поліції розповіли, що мати залишила своїх дочок на співмешканця і пішла на батьківські збори до школи, а коли повернулась, то побачила страшне.

"Коли жінка повернулась, виявила свою чотирирічну дочку непритомною на підлозі. В іншій кімнаті між спинкою дивана і стіною вниз головою лежала молодша дочка".

У цей час 53-річний чоловік, з яким залишились дівчатка, міцно спав у стані алкогольного сп'яніння. Дітей забрали до лікарні, на жаль, молодшу дівчинку врятувати не вдалось, у старшої дитини лікарі виявили отруєння сурогатами алкоголю, медики борються за її життя у відділені реанімації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-річна дитина померла після падіння з мосту

Поліція затримала співмешканка матері, на нього відкрили кримінальне провадження за фактом злісного невиконання обов'язків по догляду за дітьми.

Між селами Олексіївка та Сокілець Немирівського району Вінниччини у річці Південний Буг знайшли затонулий автомобіль нa глибині близько 2 метрів. У салоні виявили тіла 54-річного Юрія та 52-річної Інни Нахімчуків.

Зараз ви читаєте новину «Мати залишила дітей із співмешканцем, а коли повернулась, то побачила страшне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути