Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2020 16:57

Мати 9-річної пацієнтки з Covid-19 покусала санітарку

Мати 9-річної пацієнтки з Covid-19 покусала санітарку
У Миколаєві мати 9-річної пацієнтки з Covid-19 влаштувала скандал і покусала санітарку. Фото: news.pn

До лікарні в Миколаєві потрапила інфікована коронавірусом 9-річна дівчинка. Під час госпіталізація мати маленької пацієнтки з Covid-19 влаштувала скандал, бо хотіла лягти в лікарню разом із донькою. А потім ще й покусала санітарку.

Про це розповіла в. о. головного лікаря обласної інфекційної лікарні Світлана Федорова. За її словами, 9-річну дитину з коронавірусом та її матір привезли "швидкою". Дізнавшись, що дівчинку будуть госпіталізувати, жінка почала скандалити, поводилася неадекватно і, врешті-решт, забрала дитину з лікарні. Однак дівчинці стало гірше, тому її привезли вдруге. Цього разу лікарі таки вмовили матір госпіталізувати дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний покусав поліцейського

"Приїжджали мати з дитиною, мама відмовилася госпіталізувати доньку, істерично кричала, кидалася на персонал. Удруге теж приїхали мама з дівчинкою, санітарку покусали, але вдалося вмовити маму, так як дитині ставало гірше", - розповіла Федорова сайту "Преступности.НЕТ".

В управлінні патрульної поліції Миколаївської області повідомили, що мати відмовляла лікарям у госпіталізації дитини, тому що сама хотіла лягти в лікарню з донькою. Лікарі жінці відмовили, посилаючись на протокол. Жінка забрала дитину назад додому, куди приїхали і працівники патрульної поліції. У будинку з жінкою і дитиною розмовляла їхня сімейна лікарка, яка і вмовила жінку госпіталізувати доньку, тому вони ще раз поїхали до лікарні, де дівчинку і залишили.

Дитина перебуває у лікарні у стабільно важкому стані.

У Млинові Рівненської області 51-річна жінка покусала співробітника військового комісаріату, який намагався вручити повістку її 21-річному синові.

Зараз ви читаєте новину «Мати 9-річної пацієнтки з Covid-19 покусала санітарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути