четвер, 01 грудня 2011 14:56

Масштабна аварія в центрі Харкова: Opel зім'яв 7 машин і збив людину
8

Фото: Фото: АТН

Трагічна аварія сталася в центрі Харкова. Чоловік, повертаючи з площі Рози Люксембург в Плетньовський провулок, протаранив 7 машин і збив пішохода. Сам водій помер.

Масова ДТП в центрі міста сталася о пів на четверту ранку. Під час повороту з площі Рози Люксембург в Плетньовський провулок автомобіль Opel Vectra на значній швидкості спочатку вдарив припарковану LADA Priora, збив на пішохідному переході молоду дівчину, а потім по черзі зім'яв ще 6 машин, які стояли в тягучці. Daewoo Lanos, Mazda 6, Toyota Camry і RAV 4, Hyundai Tucson та "Жигуль 8-ку" збилися в купу, повністю перегородивши вузький провулок.

Володимир, водій "ВАЗ 2108": "Я в машині сидів, наздогнали, вдарили. У машині явно некерована людина, ухилитися неможливо - провулок був заповнений", пише АТН.

Саме водій "8-ки", кажуть очевидці, запобіг більш важким наслідкам аварії. Колеса на Opel спалахнули, чоловік вискочив з "ВАЗу" і почав гасити полум'я. Зупинив некеровану іномарку припаркований Hyundai Tucson.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Студенти повбивались, коли врізались у бетонний стовп на Рівненщині

Коли водія Opel витягли з машини, розповідають очевидці, подумали, що людина в стані важкого алкогольного сп'яніння. Але в наступну мить учасники ДТП зрозуміли - водій помер за кермом.

Олег Никоненко, старший інспектор відділу ДАІ м. Харкова: "За попередніми даними водієві Opel стало погано. Постраждали: дівчина 21 рік, легкі травми, доставлена в 4-у лікарню швидкої медичної допомоги, і водій, саме водій цього Opel, який помер на місці події".

Інші учасники ДТП не постраждали.


Зараз ви читаєте новину «Масштабна аварія в центрі Харкова: Opel зім'яв 7 машин і збив людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути