четвер, 13 травня 2021 17:03

Хлопчик уночі стеріг під парканом п'яну матір

Хлопчик уночі стеріг під парканом п'яну матір
В Одесі вночі перехожий виявив на вулиці дитину, що сиділа біля п'яної матері. Обох відвезли у райвідділ. Жінка прийшла до тями, але на контакт не йде - лише лається і кидається з кулаками. Фото: facebook.com/julia.nikandrova.7

13 травня приблизно о 02:00 в Одесі на вулиці знайшли хлопчика років п'яти - шести, що сидів біля п'яної матері. Перехожий викликав поліцію. Обох забрали до райвідділку. Туди ж викликали працівника Приморського тервідділу служби в справах дітей.

Коли жінка почала приходити до тями – кидалася з кулаками на поліцейських, розповіла у Facebook начальниця служби в справах дітей Одеської міської ради Юлія Никандрова.

"Жінка поводилася агресивно, кидалася з кулаками на працівників поліції, ображала й погрожувала. Водночас жодного документа, що засвідчує особу, у неї не було", - розповіла Никандрова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-річна дівчинка загинула, поки п'яна мати спала

Дитину госпіталізували. Стан здоров'я хлопчика задовільний.

"У розмові з моїм працівником хлопчик сказав, що не їв добу. Наскільки часто таке буває - невідомо. На контакт жінка не йде. Суцільна агресія й погрози. Будемо розбиратися", - додала керівниця служби.

Вона також висловила подяку перехожому, який викликав уночі поліцію.

У Вінниці п'яна мати забула 6-річного сина на тролейбусній зупинці. Жінка пішла додому і тільки за декілька годин згадала про дитину. Вона самостійно вирушила на пошуки, але знайти хлопчика не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик уночі стеріг під парканом п'яну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути