неділя, 13 січня 2013 13:23

Майор міліції на "Лексусі" протаранив "Запорожець" з вагітною жінкою

Майор міліції на "Лексусі" протаранив "Запорожець" з вагітною жінкою
Фото: tsn.ua

На Запоріжжі майор міліції на "Лексусі" розчавив автівку з вагітною жінкою. Про це повідомляє ТСН.ua.

Старенький "Запорожець" зі знаком аварійної зупинки стояв на дорозі, коли у нього на величезній швидкості врізався потужний позашляховик. Автівку, яка перетворилась просто на млинець, відкинуло на кілька десятків метрів. Дівчина, яка сиділа у салоні, загинула одразу.

Того дня подружжя з батьком поверталося додому. За кілька кілометрів від села машина зламалась. Дівчина лишилась у салоні, а чоловіки намагалися полагодити старий генератор. Обидва встигли відскочити. У Катерини шансів не було. Тим часом водій-винуватець ДТП одразу після трагедії почав дзвонити батькам.

"Він стоїть та ледь за двері тримається – п'яний. Та по телефону з таким цинізмом говорив – "тут, якийсь дибіл стояв, я в нього влетів, якась клуша завернулась". Я ці слова до кінця життя не забуду", - розповів чоловік загиблої Олександр Касьянов.

Олександр каже, що за кермом "Лексуса" сидів майор міліції, який повертався додому з полювання. Згодом на місце ДТП приїхав батько правоохоронця і заявив, що автівкою керував він. На експертизу також повезли батька. А згодом чоловіку загиблої почали пропонувати гроші.

"Вони пропонують, щоб я інститут закінчив, а вони все оплатять. Зараз вони мені що тільки не пропонували: "Давайте ми вам 10 тисяч доларів, а ви до нас претензій ніяких мати не будете", - сказав Олександр.

Каті було лише 21. У день загибелі вона дізналась, що нарешті завагітніла, і почувалася найщасливішою у житті. Зараз майор та його родичі ховаються від журналістів. СТО, яка належить міліцейський родині, зачинена.

Рідні потерпілої кажуть - від них приховують матеріали справи, досі не показали навіть схеми ДТП. Хто насправді був за кермом позашляховика, встановлює прокуратура.

Майор, якого підозрюють у злочині, працював в управлінні боротьби з організованою злочинністю. Зараз він у відпустці, але, за останньою інформацією, його вже звільнили заднім числом.

Зараз ви читаєте новину «Майор міліції на "Лексусі" протаранив "Запорожець" з вагітною жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути