четвер, 01 березня 2018 18:10

Махінатори вимагали понад 1 млн грн хабара за землю померлих

Махінатори вимагали понад 1 млн грн хабара за землю померлих
У Київській області затримано чиновників, які вимагали 1,3 млн грн хабара за сприяння в оренді 300 га землі, що належала померлим особам. Фото - "Народна Правда"

У Київській області затримано чиновників, які вимагали 1,3 млн грн хабара за сприяння в оренді 300 га землі, що належала померлим особам.

Затримані - голова Поліської районної державної адміністрації Київської області та його заступник, а також державний кадастровий реєстратор в Іванківському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області. Про це у Facebook повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"Фігуранти вимагали та отримали від голови правління однієї з місцевих громадських організацій хабар у розмірі 1,3 млн грн, за сприяння у передачі в оренду земельних ділянок площею близько 300 га, розташованих в межах Поліського району Київської області", - йдеться у повідомленні Лисенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні нова афера з землею - зміна кадастрових номерів

У Поліській районній державній адміністрації та у сільських радах району були проведені обшуки. Затриманим готуються повідомлення про підозру.

В Україні виявлена ​​нова афера з земельними ділянками. Чиновники змінюють кадастрові номери існуючих земельних паїв і на свій розсуд розпоряджаються "новими" землями. У той же час люди, які мають на руках державні акти, фактично залишаються без земельних ділянок.

Зараз ви читаєте новину «Махінатори вимагали понад 1 млн грн хабара за землю померлих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути