субота, 12 жовтня 2013 12:09

Калюжі крові, трупи і паніка - смертник підірвався біля будівлі поліції в Афганістані

В Афганістані смертник підірвав автомобіль біля будівлі поліції. Інцидент стався вранці 12 жовтня в місті Джалалабад на сході Афганістану на тлі візиту в цю країну держсекретаря США Джона Керрі.

Терорист направив замінований автомобіль на ворота дільниці поліції, біля яких і прогримів вибух. Двоє поліцейських загинули, ще вісім, у тому числі співробітник транспортної поліції, отримали поранення і були доставлені до лікарні. Сам терорист мертвий, повідомили в поліції.

Керрі прибув до Афганістану з неоголошеним візитом напередодні. Він обговорив з президентом Афганістану Хамідом Карзаєм висновок двосторонньої угоди про безпеку, переговори по якому стартували на початку цього року. У ході переговорів має бути прийняте рішення про чисельність і склад американських сил, які залишаться в Афганістані після виведення основного контингенту НАТО, запланованого на кінець 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Калюжі крові, трупи і паніка - смертник підірвався біля будівлі поліції в Афганістані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути