Ексклюзиви
пʼятниця, 05 березня 2021 14:36

Летіла 30 м: водій на переході на смерть збив жінку і втік

У Житомирі на пішохідному переході легковик Volkswagen Jetta збив 54-річну жінку. Дві її собаки, яких вона вела на повідку, теж потрапили під колеса.

Свідки кажуть, що водій навіть не загальмував, через удар жінку відкинуло на 30 м. Від отриманих травм і вона, і тварини загинули на місці. Водій, навіть не зупинившись, поїхав геть.

Автор: zt.npu.gov.ua
  У Житомирі на  пішохідному переході водій на   Volkswagen Jetta  збив 54-річну жінку.  Вона загинула на місці разом із двома псами, яких вела на повідку
У Житомирі на пішохідному переході водій на Volkswagen Jetta збив 54-річну жінку. Вона загинула на місці разом із двома псами, яких вела на повідку

За допомогою камер вуличного відеоспостереження поліція вже за годину розшукала автівку і встановила водія, 29-річного місцевого жителя. За наявною інформацією, чоловік перебував за кермом автомобіля, що належить його знайомому.

Автор: zt.npu.gov.ua
  Водій утік. Поліцейські неподалік від місця ДТП  знайшли покинуте авто
Водій утік. Поліцейські неподалік від місця ДТП знайшли покинуте авто

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна аварія на трасі Київ-Чоп: розповіли подробиці

"Водій автівки залишив її за кілька кварталів від місця пригоди, і ми маємо записи камер відеоспостерження, де зафіксовано, як він виходить із транспортного засобу. Нині Volkswagen Jetta вилучений, уже призначено низку експертиз. Також тривають заходи зі встановлення місця перебування водія", - розповів начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. З'ясовують всі обставини. В поліції просять усіх, кому відоме місцеперебування водія, повідомити про це.

У місті Вишневе Київської області водій автомобіля Jeep збив 15-річного хлопця, який переходив дорогу регульованим переходом на зелене світло. Підліток отримав відкриті переломи обох ніг.

.

Зараз ви читаєте новину «Летіла 30 м: водій на переході на смерть збив жінку і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути