Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2018 09:03

Кривава різанина: лікарі повідомили про стан вагітної жінки

Кривава різанина: лікарі повідомили про стан вагітної жінки
Вагітна 35-річна Вікторія Кригіна знаходиться у пологовому відділенні Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Її стан вдалося стабілізувати. Фото - ТСН

Вагітна 35-річна Вікторія Кригіна із Павлограда, яку поранив 18-річний школяр, знаходиться у пологовому відділенні Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Її стан вдалося стабілізувати. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів заступник головного лікаря Валерій Спориш.

"Жінку привезли до нас у важкому стані з великою крововтратою. Має рану на лівій скроні, травму вуха, ока, за вухом жінці наклали 12 швів. У неї зламана щелепа зліва. Порізи обох передпліч, певно закривала живіт руками. Тепер одна рука погано функціонує, можливо задітий нерв. Має закриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку першого ступеню. Після переливання компонентів крові стан жінки вдалося стабілізувати. І крім того, нам вдалося зберегти вагітність, жінка на 33 тижні, дитина розвивається нормально, ніяких відхилень не виявили", - каже Валерій Спориш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У суді зробили заяву з приводу школяра-різника

Вікторія із жахом згадує події тієї ночі. До будинку, де вбили її 30-річного чоловіка та 4-річного сина, повертатися боїться.

"Не зможу туди зайти. Там були приготовані всі речі для малюка, який має народитися. Тепер нічого звідти брати не хочу. Треба буде все нове купувати, не знаю, чи сама справлюся з усіма витратами", - каже жінка.

Допомогти Вікторії Кригіній можна, перерахувавши гроші на картку "Райффайзен банк Аваль" №4119971531858647

10 березня о 23:30 18-річний школяр, учень 11 класу школи №3 Павлограда, переліз через паркан приватного будинку й увірвався до своїх сусідів - сім'ї з 4-річною дитиною. Завдав численні ножові поранення 30-річному чоловіку, потім його вагітній дружині. Зарізав дитину, яка в той момент прокинулась і почала плакати. Після розправи над родиною хлопець втік з місця скоєння злочину. Поранена жінка змогла покликати на допомогу. За офіційною версією правоохоронців, особу нападника встановили та затримали через кілька годин після скоєння злочину. Виявилося, що хлопець звернувся за медичною допомогою до найближчої лікарні з пораненням, яке отримав, розбиваючи вікно в будинку своїх жертв. З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж кустарного виробництва. 13 березня підозрюваного взяли під варту без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Кривава різанина: лікарі повідомили про стан вагітної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути