Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2012 12:01

Колорадський "Джокер" поділився планами масового вбивства з університетським психіатром

Колорадський "Джокер" поділився планами масового вбивства з університетським психіатром
Посилка Холмса так і не потрапила до адресата. Фото: novostiua.net

Джеймс Холмс, якого підозрюють у вбивстві 12 людей на прем'єрі нового фільму про Бетмена, за кілька днів до скоєння злочину відправив детальний план своїх дій університетському психіатрові. Про це в середу, 25 липня, повідомляє Fox News із посиланням на джерела, знайомі з ходом слідства.

Посилка, в якій опинився зошит з описом вбивств, призначалася психіатру і за сумісництвом викладачеві Університету Колорадо, де 24-річний Холмс до недавнього часу значився студентом. Повідомляється, зокрема, що в зошиті Холмс намалював, як збирається вбивати людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Джокер", який влаштував бійню на прем'єрі "Бетмена", постав перед судом

Посилку виявили в понеділок, 23 липня, після того, як вирішили перевірити університетську пошту на предмет послань від Холмса. Імовірно, посилка пролежала нерозпечатаною як мінімум тиждень, а за однією з версій - з 12 липня. Коли саме вона була відправлена, не уточнюється. Чому послання не було доставлено психіатрові і чи був адресат повідомлення знайомий з Холмсом, встановити не вдалося. В Університеті Колорадо молодий чоловік до недавнього часу вивчав неврологію.

Холмс убив 12 і поранив 58 осіб на прем'єрі фільму "Темний лицар: Відродження легенди" в кінотеатрі міста Аврора, штат Колорадо, 20 липня. Перед тим, як почати стрілянину, Холмс запустив по залі кінотеатру сльозогінний газ. Молодий чоловік був затриманий практично відразу ж після вчинення злочину і назвав себе Джокером, головним ворогом Бетмена.

З'ясувалося також, що перед тим, як відправитися в кінотеатр, Холмс замінував свою квартиру. На її розмінування пішло більше десяти годин. Звинувачення Холмсу, як очікується, будуть пред'явлені в понеділок.

 

Зараз ви читаєте новину «Колорадський "Джокер" поділився планами масового вбивства з університетським психіатром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути