Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2012 11:02

Киянка стала жертвою "привида"

Киянка стала жертвою "привида"
Пограбування здійснив безвісті зниклий чоловік. Фото: censor.net.ua

У столиці сталося незвичайне пограбування. Киянка Раїса Лупандіна вирішила зробити вдома ремонт, але грошей на цілу бригаду робітників у жінки не було, пише Сегодня.

"Ми в дуже скрутних обставинах. Дочка недавно народила, грошей особливо не було. Тому я найняла робітника за умови, що він житиме в нашій квартирі, я йому забезпечую їжу, а він потроху приводить житло в порядок. Я сама поки з квартири виїхала ", - розповіла Раїса Олексіївна. За її словами, ремонтника попросила взяти хоч на таких умовах його мати.

"Вона сказала, що її син недавно розлучився з дружиною, ніде жити, немає грошей. Ми погодилися", - каже жінка.

Залишаючи чужу людини вдома, Раїса Олексіївна перестрахувалася і взяла копію його паспорта.

"Його звуть Віталій, прописаний разом з матір'ю", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти ВВС несподівано викрили найуспішнішу банду грабіжників у Європі

Поки вона була в Києві, все було добре. Але в серпні, коли жінка виїхала у відпустку, а за ремонтом наглядала її дочка, робітник зник. З собою він прихопив холодильник та інші електроприлади - всього, за підрахунками жінки, вкрав товарів приблизно на 10 тисяч гривень.

"Дочка з чоловіком написали заяву в міліцію. Коли міліція перевірила паспортні дані чоловіка, всі були вражені: виявилось, що з 2010 року він вважається зниклим без вісті! Заяву про його зникнення два роки тому подала його мати. Я відразу подзвонила цій жінці, але ні вона, ні її син не беруть слухавку", - розповіла потерпіла.

За її словами, міліція навіть зняла відбитки пальців у квартирі, і вони нібито співпали з відбитками безвісти зниклої людини.

"Говорити про відбитки пальців поки рано, ведеться розслідування. Перевіряються всі версії. Дійсно, паспортні дані, які подали потерпілі, збігаються з даними людини, безвісти зниклого в 2010 році. Однак у 2008 році він подавав заяву про втрату паспорта. Можливо, аферисти використовували його старий паспорт ", - заявила прес-офіцер Голосіївського РУВС Юлія Мусташ.

Зараз ви читаєте новину «Киянка стала жертвою "привида"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути