Ексклюзиви
четвер, 30 січня 2014 10:54

Через штормовий вітер і хуртовини заблокований рух у чотирьох областях

Через штормовий вітер і хуртовини заблокований рух у чотирьох областях

В результаті ускладнення погодних умов - сильного вітру до 25 м/с, хуртовин, снігових заметів - на ділянках автомобільних доріг утворилися затори в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій і Миколаївській областях. Обмежено рух на окремих ділянках, повідомляє прес-служба ДСНС.

На трасі Донецьк-Маріуполь у Донецькій області станом до 6:00 ранку 30 січня з транспортних засобів, які застрягли у снігових заметах внаслідок різкого погіршення погодних умов, з 21:00 середи 29 січня рятувальники евакуювали і доставили до Маріуполя для обігріву 15 осіб.

На трасі Донецьк-Маріуполь врятували 95 осіб. Із снігових заметів вилучили близько 200 автомобілів. Наразі рятувальні роботи на трасі тривають. Додатково залучена важка інженерна військова техніка.

У Дніпропетровській області із снігових заметів силами рятувальників вивільнено понад 100 автомобілів, в яких перебували близько 150 пасажирів.

На автошляхах в Бабушкінському районі обласного центру, поблизу села Кислочувата Томаківського району та в селі Тургенівка Синельниківського району із заметів вивільнено три карети "швидкої медичної допомоги", які їхали на виклики до хворих людей.
Вранці у Кривому Розі (Дніпропетровська область) через хуртовини та ожеледиці в заметі застряг автобус Scania, який перегородив рух транспорту. Рятувальники витягли автобус із замету і звільнили дорогу.

Крім того, в Центрально-Міському районі міста Кривий Ріг рятувальники за допомогою тросу вилучили із снігових заметів шість вантажних автомобілів.

Також автобуси з людьми були вивільнені зі снігових заметів у місті Синельниковому на перехресті вулиць Кутова - Харківська, на автотрасі поблизу села Аполонівка Солонянського району на автодорозі П'ятихатки - Кривий Ріг, поблизу Красноіванівки в П'ятихатському районі.

В сніговому полоні на трасі Миколаїв-Кіровоград у Миколаївській області знаходиться близько 70 вантажівок. Тривають роботи із забезпечення проїзду та надання допомоги людям. Додатково залучена техніка та особовий склад військової частини А-1080, в тому числі броньована ремонтно-евакуаційна машина на гусеничному ходу, трактори і бульдозери фермерських господарств Баштанського, Новоодеського, Еланецького районів.

Зараз ви читаєте новину «Через штормовий вітер і хуртовини заблокований рух у чотирьох областях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути