Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2013 14:50

Через негоду на Донеччині на дорогах області застрягло більше 60 машин
8

Фото: Фото: Прес-служба МНС

Цими вихідними негода зі сніговими заметілями налетіла на Донеччину. Рятувальникам довелось витягати автомобілі із заметів, які утворилися на дорогах області.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

"Від негоди постраждали Великоновосілківський, Амвросіївський, Шахтарський, Красноармійський, Ясинуватський, Олександрівський, Слов'янський, Артемівський райони. А також Донецьк, Макіївка, Авдіївка, Горлівка, Дебальцеве, Костянтинівка, Амвросіївка, Харцизьк. Тут довелося попрацювати, щоб витягти застряглі машини зі снігу", - повідомила речник МНС у Донецькій області Інна Сєдова.

За повідомленням міністерства надзвичайних ситуацій, починаючи з 18:00 25 січня до 28 січня 04:35 підрозділи МНС Донецької області вилучали транспорт із снігових заметів.

"Наразі вилучено 68 одиниць техніки. З них 42 вантажівки, 12 легковиків, 3 автобуси, 1 мікроавтобус, 1 автотрейлер та 9 автомобілів швидкої медичної допомоги", - розповіли рятувальники.

Всього від Головного територіального управління для надання допомоги залучалось 23 одиниці техніки та 79 осіб особового складу.

Зараз ви читаєте новину «Через негоду на Донеччині на дорогах області застрягло більше 60 машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути