четвер, 26 квітня 2012 17:04

Через бійку в піцерії всій львівській міліції загрожує переатестація

Через бійку в піцерії всій львівській міліції загрожує переатестація
Співробітники ДСО у Львівській області в розважальному закладі катували відвідувачів. Фото: gazeta.ua

Позачергова переатестація особового складу Головного управління МВС у Львівській області буде проведена в зв'язку з фактом побиття 6 співробітниками управління Державної служби охорони двох жителів Львова, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області.

"Міністру внутрішніх справ України Віталію Захарченко вже направлено клопотання про проведення в ГУ МВС України у Львівській області позачергової атестації всього особового складу, а це майже 8 тисяч працівників", - заявив начальник головного управління Олександр Рудяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині правоохоронці добряче побили клієнтів піцерії

Як повідомлялося, вранці 21 квітня співробітники управління ДСО у Львівській області в розважальному закладі міста Львова катували відвідувачів. Обом затриманим співробітники міліції завдали тяжкі тілесні ушкодження і їх госпіталізовано в лікарню. Про цей інцидент міліцейське начальство поінформували учора ввечері журналісти одного з телеканалів.

Після з'ясування обставин прокуратура області порушила кримінальну справу за ч.2 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень). Співробітники міліції затримані. У МВС направлено клопотання про звільнення з органів МВС начальника управління ДСО у Львівській області та начальника Сихівського РВВС Львова.

 

Зараз ви читаєте новину «Через бійку в піцерії всій львівській міліції загрожує переатестація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути