четвер, 28 травня 2020 20:17

Зґвалтування в Кагарлику: ексчоловік жертви поліцейських розповів моторошні подробиці

Зґвалтування в Кагарлику: ексчоловік жертви поліцейських розповів моторошні подробиці
Працівників Кагарлицького відділу поліції Миколу Кузіва та Сергія Сулиму підозрюють у зґвалтуванні і побитті. Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

Першого чоловіка Нелі з села Стави, яка стала жертвою "поліцейського зґвалтування" в Кагарлику, також викликали на допит того ж вечора.

Поліцейські збирались і його зробити підозрюваним у справі про пограбування магазину. Про це розповів сам Олександо Пономаренко, колишній чоловік Нелі.

Після подій, що сталися, Олександр спілкувався і з колишньою дружиною, і з другим постраждалим у справі, і з Михайлом, який підвозив Нелю до відділку. Як розповів йому постраждалий чоловік – його насильно змусили обмовити себе, Нелю і Олександра.

"Цей пацан, який був у райвідділку каже, що над ним так знущались у райвідділку, так били, що він ладен був у всьому зізнатись і все сказати. Його викликали на допит і, як я зрозумів, його там змусили сказати, що нібито під час злочину були він, Неля і я. Мене також викликали до поліції того ж дня. Я їздив до райвідділку, мене кликали ввечері до відділку, але я Миколі Кузіву сказав – якщо треба мене допитувати, викликайте зранку, я візьму людей, які знають, де я був, підтвердять що жодних магазинів не було", - розповів ексчоловік Нелі, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: адвокат дав важливі поради

З колишньою дружиною в нього залишились добрі стосунки, вони разом опікуються донькою Анею. За потреби готовий брати участь у процесі, аби допомогти жінці. Каже, Нелі дуже важко зараз говорити про все, що сталося.

"Ми говорили з нею після того, як все сталося. Каже, думала, вже в живих не залишиться. Їй боляче про це все розповідати", - ділиться чоловік.

Щодо водія, який підвіз Нелю до відділку, Олександр каже – той і гадки не мав, що планується така жорстокість і був шокований подіями, коли дізнався про це наступного дня.
"Її повіз туди Михайло. Розмова була, що її туди везе на допит, він мені розповідав. Він шокований. Каже, віз на допит, а на другий день дізнався, що сталося. Він ще довго чекав її під відділком, а потім поїхав. Я не можу зрозуміти, чому він ховається, чому нічого не говорить. Якби він щось наробив, тоді ясно, а так навіщо ховатись", - додав Олександр.

26-річна Неля із села Стави на Київщині, яка стала жертвою зґвалтування кагарлицькими поліцейськими, побоюється, що на неї будуть чинити всілякий тиск. І можуть звинуватити в тому, що вона сама винна в сексуальному злочині.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування в Кагарлику: ексчоловік жертви поліцейських розповів моторошні подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути