понеділок, 17 грудня 2012 16:07

З двометрових заметів на Вінниччині автомобілі витягали броньовики

16 грудня на території Вінницької області спостерігалось чотири значні затори із заметами висотою понад 2 м, повідомляє МНС. Загалом за добу з снігового полону рятувальники витягли 111 машину. З них шість "швидких".

"О15:04 надійшов дзвінок з райцентру Крижопіль. У легковику, який застряг у снігу знаходилася породілля. Жінку вдалося вчасно доставити до лікарні. На разі її готують до пологів. Уповільнення руху було практично по всій області. Від містечка Турбів Липовецького району до села Мончин Погребищенського району в заторі перебувало близько 90 автомобілів. Шаргородському районі 110 машини. За добу було здійснено 36 виїздів на аварійно рятувальні роботи.Задіяли 37 одиниць техніки та 129 чоловік особового складу", - повідомили в прес-центрі МНС Вінниччини.

Цього ж дня на трасі Кременець – Біла Церква застряг рейсовий автобус "Київ – Верховина". Близько другої ночі черговому управління ДАІ надійшла інформація, що "Рено" стоїть поблизу села Листопадівка Козятинського району. В салоні знаходилися 15 пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даішники більше 10 годин розбирали багатокілометровий затор на Одещині

"Для визволення автобуса використали броньовану техніку. Та працювала цілу ніч, а потім співробітники ДАІ супроводили автобус до поста ДПС, що у селі Комсомольське. Там надали пасажирам посильну допомогу. Обігріли та нагодували їх. Для цього наше керівництво доставило на пост термоси із чаєм та бутерброди. Також усі пасажири отримали невеликі продуктові набори у дорогу", - розповів начальник профілактичної служби ДАІ Вінниччини Володимир Мотичко.

На дорогах області також було задіяно 165 одиниць техніки "Облавтодору" та 310 працівників.

Станом на 7 годину ранку 17 грудня затори на дорогах Вінницької області ліквідовано повністю.

Зараз ви читаєте новину «З двометрових заметів на Вінниччині автомобілі витягали броньовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути