вівторок, 20 липня 2021 13:58

Іграшковий пістолет і заручниця: розповіли подробиці пограбування банку в Києві
5

Жінка, яка намагалася пограбувати банк у Києві, погрожувала людям у відділенні іграшковим пістолетом і захопила заручницю.

Нападниця вимагала 15 тис. грн, пише ТСН.

Фото: ТСН

Зазначають, що грабіжниця в медичній масці забігла до банку й кинула в бік дверей запальну суміш, від якої ті зайнялися. Присутнім удалося викликати правоохоронців. На місце події також прибули рятувальники ДСНС.

"Нападниця побачила поліцейських, схопила одну зі свідків, що були в банку, приставила до неї пістолет і рушила до виходу. Коли ж почалися перемовини, жінка влаштувала стрілянину в сходи. Тоді поліцейські побачили, що набої - несправжні. Жінку затримали", - ідеться в матеріалі.

За скоєне їй загрожує до 15 років в'язниці, повідомила пресслужба поліції Києва.

Інцидент стався 20 липня на вул. Автозаводській. Жінка здійснила озброєний напад на відділення Укрсиббанку. Для затримання застосували спецоперацію "Грім". Унаслідок події ніхто не постраждав. На місці продовжують працювати правоохоронці, які опитують свідків. Затримана - киянка 1991 року народження. Що змусило жінку до такого кроку - поки невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Іграшковий пістолет і заручниця: розповіли подробиці пограбування банку в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути