понеділок, 06 серпня 2012 22:16

Гравець у боулінг пограбував суперника на 50 тисяч грн

Гравець у боулінг пограбував суперника на 50 тисяч грн
Чоловіки познайомилися в боулінг-клубі, куди прийшли порозважатися ввечері. Фото: buket.ck.ua

У Рівному міліціонери затримали 21-річного молодика, який після спільної гри напився, побив та зірвав з плеча сумку в 34-річного місцевого Олександра.

Чоловіки познайомилися в боулінг-клубі, куди прийшли порозважатися ввечері.

"Олександр був із подругою, кидали шари по черзі. До пари підійшли двоє молодих хлопців, які спершу просто спостерігали за їхньою грою. Незнайомці назвалися Віталієм та Жорою. Вони запропонували збивати кеглі уже вчотирьох, щоб було цікавіше і пара погодилася", - розповіла Юлія Кривульська з міського відділу міліції.

"Компанія грала у боулінг та розпивала спиртне. Під час відпочинку Олександр мав необережність показати новим знайомим вміст своєї сумки. Всередині лежало 50 тисяч гривень та ще 500 доларів США", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізький грабіжник залишив інваліда без грошей і штанів

Після імпровізованого турніру всі вийшли на вулицю. Побачивши, що навколо немає перехожих, Віталій несподівано напав на Олександра. Молодик вдарив його у голову, аж той упав на асфальт. А доки чоловік збирався з силами, грабіжник зірвав з його плеча сумку та побіг.

Коли Олександр нарешті оговтався, його кривдник уже зник. Наздогнати втікача було неможливо, бо ніхто не зауважив, куди той побіг. Компаньон Жора запевнив, що не знав про наміри свого приятеля.

"Віталій не гаяв часу і того ж вечора втік із міста. Спершу поїхав із Рівного до Луцька, що за 74 км. А вже звідти переїхав до Львова, щоб замести сліди. Свій телефон грабіжник вимкнув, а телефон жертви відразу викинув", - додають у міліції. – Однак витратити вкрадені гроші він так і не встиг – цілий день не міг вирішити, що з ними робити".

Увечері наступного дня після нападу Віталій таки повернувся до Рівного, де на нього вже чекали правоохоронці. Проти зухвалого молодика вже порушили кримінальну справу за грабіж.

Зараз ви читаєте новину «Гравець у боулінг пограбував суперника на 50 тисяч грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути