Ексклюзиви
пʼятниця, 21 квітня 2017 18:10

Горе-мати пояснила, чому залишила дітей на 2 дні

Горе-мати пояснила, чому залишила дітей на 2 дні
Мати думала, що за дітьми дивиться дід ФОТО: gazeta.ua

У Тернополі двоє дітей понад добу провели в зачиненій квартирі. Їхня мати пішла святкувати Великдень. Сподівалася, що за дітьми нагляне дід. Однак той поїхав у село.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

"Діти ночували вдома самі. Потім почали кликати на допомогу з вікна 5-го поверху. Їх почув перехожий. Викликав правоохоронців. Ті - рятувальників. Пожежники за допомогою драбини визволили малечу. Діти розповіли, що були голодні. А вдома нікого не було. Хлопчика та дівчинку відвезли до притулку. Мати згодом прийшла додому та дітей не побачила. Потім звернулася до поліції. Зі слів жінки, вона своєї провини не визнає. Тим паче, має право вийти погуляти. Пояснила це тим, що молода. Думала за дітьми наглядає дід. Жінка не знала, що батько поїхав у село. Чоловік подумав, що його донька вийшла ненадовго. Тому й залишив малюків. Мати заперечує те, що діти сиділи без їжі або недоглянуті", - повідомляють у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горе-мати розповіла, чому залишила дітей на 9 днів

"Жінка – матір-одиначка. Сама виховує дітей. Перебивається підробітками. Родина живе на пенсію діда. Жінка каже, хоче владнати особисте життя. За словами сусідів, останнім часом стала випивати та водити додому компанію".

Нині спецкомісія вирішує, чи варто зараз повертати дітей матері. На жінку склали протокол за невиконання обов'язків щодо виховання дітей.

16 квітня у Тернополі мати зачинила своїх малолітніх дітей у квартирі та пішла святкувати Великдень. 4-річного хлопчика та 10-річну дівчинку визволили із зачиненої квартири рятувальники. Їх відвезли до "Центру психологічної реабілітації дітей".

Зараз ви читаєте новину «Горе-мати пояснила, чому залишила дітей на 2 дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути