Ексклюзиви
середа, 12 червня 2019 14:29

Загибель 5 людей на Закарпатті: спростували інформацію щодо лісорубів

Загибель 5 людей на Закарпатті: спростували інформацію щодо лісорубів
У Тячівському районі на Закарпатті селевим потоком змило двох пішоходів та вантажівку із трьома людьми всередині. Усі загинули. Фото - Facebook Романа Келемена

Лісоруби, яких знайшли мертвими поблизу села Тарасівка Тячівського району на Закарпатті, не були пасажирами вантажівки "ЗІЛ".

27-річний Іван Магей і 54-річний Іван Сасин поверталися додому з роботи пішки і потрапили в негоду, повідомили у прес-службі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіла змішало з дровами і багнюкою: показали фото з місця загибелі 5 людей (21+)

"Працівники повертались пішки. Потрапили під сильну зливу з градом. У результаті відбувся витік потічка Пригудин. Висота хвилі сягнула близько 5 метрів і спричинила селевий потік. Він зніс зазначених працівників підприємства, зачепивши також на шляху авто "ЗІЛ-131" та інших трьох мешканців села Тарасівка. Нещасний випадок стався на відстані близько 1 км від місця роботи наших працівників", - сказано в повідомленні.

Автомобіль ЗІЛ-131 не належить ДП "Тячівське Лісове господарство" і не виконував роботу на замовлення лісгоспу, уточнили у прес-службі.

11 червня у Тячівському районі в гірській річці знайшли мертвими 5-х чоловіків і перекинуту вантажівку "ЗІЛ-131". Попередньо вважали, що двоє лісорубів і троє жителів села Тарасівка поверталися додому і потрапили в негоду. Авто знесло селевим потоком, від чого усі загинули.

Зараз ви читаєте новину «Загибель 5 людей на Закарпатті: спростували інформацію щодо лісорубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути