вівторок, 19 грудня 2017 09:53

Геннадія Дронова перевезуть у лікарню

Геннадія Дронова перевезуть у лікарню
Геннадія Дронова відправлять до лікарні. Фото - Гордон

Геннадія Дронова, другого підозрюваного в смертельній аварії на Сумській в Харкові, відправлять на обстеження в лікарню. Таке рішення прийняв Київський райсуд під час засідання щодо продовження терміну утримання Дронова під вартою.

"Минув майже тиждень з дня судового засідання, але мого підзахисного досі не перевели в клініку. Слідчий повинен доручити експертам провести обстеження. Скільки він може тягнути? Тиждень-два, я думаю. Але в рамках досудового розслідування мій клієнт повинен пройти медичну перевірку. Він насправді почуває себе погано, тому що в ізоляторі не отримує належного лікування. А за правилами попереднього ув'язнення, якщо лікарі установи не справляються - можна викликати "швидку". Але ніхто цього не робить. Дронов схуд кілограмів на 15 не тому, що голодує, а тому що організм у стресі і не засвоює їжу", - розповідає адвокат Сергій Перепелиця, передає gx.net.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки загиблих прокоментували каяття Зайцевої

В яку лікарню Дронова відправлять на обстеження - поки не відомо. За словами юриста, у пенітенціарної служби є список лікувальних установ, з якими уклали договір на обслуговування спецконтингенту.

13 грудня учаснику ДТП на вул. Сумській в Харкові продовжили арешт на 60 діб. За той час, поки чоловік перебував у будівлі суду, йому двічі викликали "швидку". Він скаржився на головні болі, слабкість і відсутність апетиту.

Зараз ви читаєте новину «Геннадія Дронова перевезуть у лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути