вівторок, 23 липня 2013 16:19

Футбольні фанати прийшли побажати суддям здоров'я
6

Фото: Фото Андрія Жигайла

Близько 50 футбольних фанатів прийшли сьогодні під стіни Апеляційного суду Києва побажати здоров'я суддям. Так протестували проти частих переносів розгляду скарги родини Павліченків на вирок Голосіївського райсуду про довічне ув'язнення Дмитра Павліченка та його сина Сергія, який отримав 13 років тюрми. Їх засудили за вбивство судді Сергія Зубкова.

Учасники акції повісили на металевій огорожі плакат "судді, щоб ви були здорові". За словами Артема Худолєєва, координатора руху "Волю Павліченкам", до цього їх спонукали часті переноси розгляду апеляції за останні два місяці.

"переноси були, бо судді начебто захворіли. У таких людей має бути підвищений імунітет до хвороб. А виявляється, вони хворі і нещасні люди, тому ми вирішили підтримати їх, побажати здоров'я. Якщо серйозно говорити, ми розуміємо, що вони спеціально затягують розгляд справи, бояться прийняти якесь рішення. А в цей час невинні люди сидять за ґратами. Моя думка — правосудне рішення вони винести не можуть", - вважає координатор.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні були оприлюднені результати судово-медичних експертиз, за якими Павліченки отримали поранення, під час вбивства судді Сергія Зубкова.
Андрій ЖИГАЙЛО

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фанати прийшли побажати суддям здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути