середа, 08 червня 2011 12:33

Футболіст, який убив матір з дітьми, може відкупитися від суворого вироку

Футболіст, який убив матір з дітьми, може відкупитися від суворого вироку

Захисник ФК "Севастополь" 25-річний Владислав Піскун, який збив на смерть жінку і її двох дочок, може уникнути більш суворого вироку, на якому наполягає прокуратура. Раніше йому вже винесли вирок - тюремний строк на 6,5 років. Учора ж на засіданні суду за апеляційною скаргою прокуратури і потерпілих, з'ясувалося, що ФК "Севастополь" відшкодував родичам загиблих витрати на поховання, і ця обставина може змусити суд не змінювати своє рішення щодо терміну, пише Сегодня.

"Суд зацікавився сумою, яку вже сплатив футбольний клуб, і зобов'язав мене надати довідку. Це може вплинути на вирок", - повідомив адвокат футболіста Олександр Рудь. Необхідні документи захиснику треба надати до 29 червня - на цю дату призначено наступне засідання суду.

У той же час адвокат потерпілих Анатолій Єременко уточнив, якщо захист зможе довести виплату витрат на поховання (сума не озвучується), вирок залишиться в силі, а якщо немає - є шанси посилити вирок: "Але нехай Піскун не говорить, що це він збиток відшкодував , це зробив клуб для своєї репутації".

Крім того, потерпілі відмовилися від моральних претензій до Піскуна, які раніше оцінили в 12 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст, який убив матір з дітьми, може відкупитися від суворого вироку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути