Ексклюзиви
понеділок, 29 січня 2018 16:57

"Це було вбивство" - родичі загиблого нацгвардійця

"Це було вбивство" - родичі загиблого нацгвардійця
Батьки та друзі загиблого в Сіверськодонецьку на Луганщині нацгвардейця Антона Рубана не вірять у самогубство. Фото - 06452

Батьки та друзі загиблого в Сіверськодонецьку на Луганщині нацгвардійця 22-річного Антона Рубана не вірять у його самогубство.

Кажуть, що він по телефону скаржився на "дідівщину", однак через страх ніколи не називав імен кривдників, повідомляє ТСН.

За словами батька загиблого Павла Рубана, Антон постійно розповідав про те, як командир роти і старші військові знущаються над молодшими і часто б'ють їх. Чоловік вважає, що має місце вбивство або доведення до суїциду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курсант застрелився з автомата

Друг загиблого Олександр зазначив, що смерть Антона не може бути самогубством. За кілька днів до смерті той по телефону розповів про конфлікт, який стався між ним і старшим колегою. Олександр упевнений, що його друга вбили.

У Сіверськодонецьку Луганської області скоїв самогубство 22-річний військовослужбовець Національної гвардії України. У його речах знайшли передсмертну записку. Трагедія трапилася під час несення ним служби з охорони будівлі Апеляційного суду Луганської області. Відкрили кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «"Це було вбивство" - родичі загиблого нацгвардійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути