Ексклюзиви
субота, 31 жовтня 2020 14:18

Їхав від лікаря: нові подробиці про винуватця смертельної ДТП на Майдані

Їхав від лікаря: нові подробиці про винуватця смертельної ДТП на Майдані
Винуватцеві смертельної аварії на Майдані Незалежності в Києві обирають запобіжний захід. Фото: unn.com.ua

У Шевченківському районному суді міста Києва обирають запобіжний захід 66-річному Юрію Назаренку. Він винуватець смертельної ДТП на Майдані Незалежності, під час якої загинули 2 жінки.

Захист підозрюваного викликав як свідка лікаря-кардіолога, який проводив лікування Назаренка. Той повідомив, що пацієнт повертався з прийому.

За його словами, пацієнт звернувся до клініки на початку жовтня з гострим ішемічним інсультом. Пацієнт був госпіталізований, де йому 19 жовтня провели оперативне втручання. Операція пройшла успішно. 26 жовтня його виписали з клініки з подальшими рекомендаціями щодо лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привезли на "швидкій": винуватцеві масштабної аварії на Майдані обирають запобіжний захід (трансляція)

За словами лікаря, чітких рекомендацій про те, чи керувати пацієнту автомобілем, не надавалося.

"30 жовтня пацієнт приїхав на огляд, йому було проведено перев'язку рани. Після цього він поїхав додому", – розповів він.

Назаренка позвонив лікарю вже з Майдану після ДТП і сказав, що не розуміє, що з ним сталося. Потім водія повторно госпіталізували.

На Майдані Незалежності в Києві водій авто Land Rover збив на смерть 2 людей. Ще четверо - отримали травми. Аварія сталася 30 жовтня близько 16.00. Винуватцем виявився 66-річний Юрій Назаренко. Раніше працював керівником апарату Комісії з цінних паперів і фондового ринку. Був тверезий, за попередніми даними. Каже, що йому стало зле за кермом і він втратив свідомість. Йому повідомили про підозру за статтею щодо порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб. За це загрожує до 10 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Їхав від лікаря: нові подробиці про винуватця смертельної ДТП на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути