середа, 13 листопада 2019 14:21

Двоє братів зі спільниками викрадали та катували людей

Двоє братів зі спільниками викрадали та катували людей
У Києві затримали банду, яка викрадала, била та катувала людей. Фото - zhitomirnews.com

У Києві затримали банду, яка викрадала, била та катувала людей.

Зловмисники - кияни, які ніде не працюють, ведуть аморальний спосіб життя. Наркотики та алкоголь – їхні найліпші "друзі", під дією яких ці чоловіки перебували практично постійно, повідомляє прес-служба Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

"На початку 2018 року оперативники ДВБ викрили злочинну схему, яка реалізовувалась окремими співробітниками Державної міграційної служби. Під час відпрацьовування їхніх зв'язків було встановлено кількох цивільних осіб, причетних до вчинення низки тяжких злочинів. Один із фігурантів був викритий патрульною поліцією Києва у стані сп'яніння за кермом Bentley. Не впоравшись з керуванням, 32-річний водій врізався в дерево. На вимогу поліцейських надати документи почав поводитися агресивно, спробував втекти, а при затриманні почав чинити опір та завдав тілесних ушкоджень інспектору поліції", - сказано в повідомленні.

Його спільники, два рідних брати – 35 та 36 років. Разом із 40-річним знайомим, застосовуючи погрози, посадили до своїх двох автомобілів Mercedes мешканку Києва, її доньку та чоловіка і вивезли до приватного будинку у Київській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадали людей і вимагали гроші: банду рекетирів взяли "на гарячому"

"Жінка працювала в одного з викрадачів хатньою прибиральницею. Згодом власник квартири звинуватив її у викраденні 20 тисяч доларів. Бранку зв'язали та почали бити, вимагаючи зізнатися у крадіжці та повернути гроші. Коли бити жертву набридло – нелюди почали її катувати, проколюючи ніс голкою", - додали у відомстві.

Наступного дня викрадачі відвезли родину до Києва і пригрозили розправою, у разі звернення до правоохоронних органів.

Усім затриманим вручили підозри. Вирішується питання про обрання ім запобіжних заходів.

У Дніпрі поліцейські викрили організовану злочинну групу, яка займалася викраденням людей і вимаганням грошей. Під час скоєння злочину затримали 5-х членів групи.

Зараз ви читаєте новину «Двоє братів зі спільниками викрадали та катували людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути