Ексклюзиви
четвер, 23 червня 2016 10:44

Два українські авто зіштовхнулися під Курськом: 5 людей загинуло
3

23 червня близько п'ятої ранку на автодорозі "М-2 "Крим" у Фатежському районі Курської області Росії сталося лобове зіткнення мікроавтобуса "Мерседес-Спринтер", що рухався у напрямку Курськ-Москва, з вантажним автомобілем "Сканія". Про це повідомляє російське управління Міністрерства внутрішніх справ у Курській області.

"Аварія трапилася неподалік села Великий Любаж. У мікроавтобусі було 12 осіб. В результаті зіткнення 5 людей загинуло. 7 негайно доставлено до лікарні. Серед потерпілих - дитина 2005 року народження, за її життя борються медики. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, співробітники ДАІ регулюють рух, проїзд не утруднений. За фактом ДТП порушено кримінальну справу. З'ясовують усі обставини події", - повідомляють російські правоохоронці.

За даними Департаменту консульської служби МЗС в Україні - обидва автомобілі, які зіткнулися, були з українською реєстрацією.

"Зараз нам відомо тільки про те, що обидва автомобілі, які потрапили в ДТП, були з українською реєстрацією. Інформацію щодо осіб загиблих та потерпілих та їх громадянства зараз з'ясовують", - розповіла представник департаменту Ореста Старак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На автостоянці палали автомобілі

Нагадаємо, у Москві затримали студента, який вбив і розчленував 25-річну дівчину у Києві. Нині вирішують питання про видачу можливого вбивці правоохоронним органам України.

Зараз ви читаєте новину «Два українські авто зіштовхнулися під Курськом: 5 людей загинуло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути