вівторок, 16 жовтня 2018 15:01

ДТП у Харкові: засідання перервали через раптову хворобу Зайцевої

ДТП у Харкові: засідання перервали через раптову хворобу Зайцевої
У судовому засіданні про смертельну аварію на вул. Сумській у Харкові оголосили перерву. Підозрюваній Олені Зайцевій викликали "швидку". Зараз в "акваріумі" для підозрюваних перебуває тільки водій Touareg Геннадій Дронов. Фото - newsroom.kh.ua

У судовому засіданні про смертельну аварію на вул. Сумській у Харкові оголосили перерву. Підозрюваній Олені Зайцевій викликали "швидку". Відповідне рішення сьогодні, 16 жовтня, ухвалив суддя Київського районного суду Харкова Віктор Попрас.

Зараз в "акваріумі" для підозрюваних перебуває тільки водій Touareg Геннадій Дронов, саму Зайцеву залишили в конвойній кімнаті. Медики зробили їй укол.

"Починаючи від минулого засідання, у неї відбуваються щоденні напади - підвищення тиску та судомне тремтіння. Медчастина СІЗО не надає нам довідок про її стан здоров'я, яке лікування їй дають, ми теж не знаємо. Я вважаю що без госпіталізації та необхідної медичної допомоги ми не зможемо слухати справу. Прошу госпіталізувати Зайцеву. Сьогодні вранці у неї було 2 напади. Моя підзахисна просила не привозити її до суду і краще їй не стало", - заявила адвокат водія Lexus Юлія Козир.

Прокурор зазначив, що без Зайцевої неможливо продовжувати, у СІЗО потрібно витребувати медичну документацію про стан її здоров'я.

У свою чергу, адвокат потерпілих Лариса Матвєєва зазначила, що Зайцева раніше дозволяла суду розголошувати інформацію про стан її здоров'я. Адвокат запропонувала оголосити перерву на 2 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд у справі Зайцевої-Дронова отримав інший поворот

Суддя Попрас повідомив, що із СІЗО до суду сьогодні надійшли 2 медичні довідки про стан здоров'я Геннадія Дронова і Олени Зайцевої.

"Надано 2 довідки щодо Дронова Геннадія. Зазначені його артеріальний тиск, температура, серцевий ритм. Зазначено, що у суд без супроводу слідувати може. Аналогічна довідка надана Зайцевій, де зазначена температура, артеріальний тиск, ритм серця. Також зазначено, що в суд без супроводу слідувати може. Дата сьогоднішня, печатка", - сказав суддя.

Суд чекає висновків лікарів про можливість продовження засідання.

У Харкові затримується судове засідання у справі про резонансну ДТП із 6 загиблими на вулиці Сумській. Засідання мало розпочатися о 14:00 сьогодні, 16 жовтня. Близько 14:05 до зали судових засідань зайшов начальник конвою та повідомив, що Зайцева не може йти.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: засідання перервали через раптову хворобу Зайцевої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути