понеділок, 11 грудня 2017 09:32

ДТП за участю Димінського: справа отримала новий поворот

Автор: Facebook
  Opel  Наталії Тріли протаранив    Mercedes   62-річного Петра Димінського. Він — власник футбольного клубу "Карпати" й телеканалу "ЗІК"
Opel Наталії Тріли протаранив Mercedes 62-річного Петра Димінського. Він — власник футбольного клубу "Карпати" й телеканалу "ЗІК"

Матір загиблої у дорожньо-транспортій пригоді за участі кортежу Петра Димінського Наталі Тріли Марія заявила про повне відшкодування збитків, спричинених ДТП, що трапилася 18 серпня біля села Ямельня у Львівській області. Про це повідомив адвокат охоронця Петра Димінського Віктор Василюк на своїй сторінці у Facebook.

Він оприлюднив копію заяви Марії Тріли, адресованої слідчому, а також прокурору у відповідному кримінальному провадженні.

"Збитки, спричинені дорожньо-транспортною подією, що мала місце 18 серпня 2017 року за участі Тріли Н. Є., відшкодовані повністю. Матеріальних претензій у зв'язку з вказаною дорожньо-транспортною подією не маю, що засвідчую своїм підписом", – зазначено у заяві.

Автор: Facebook
  Матір загиблої у ДТП з кортежем Димінського отримала компенсацію і відмовилась від претензій
Матір загиблої у ДТП з кортежем Димінського отримала компенсацію і відмовилась від претензій

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Димінського намагається перевести справу в політичну площину

Крім того, вона заявила про відкликання довіреностей, виданих нею третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах стосовно вищевказаного ДТП.
Назвати суму компенсації Марія Тріла відмовилася, пише ZAXID.NET.

"Я написала заяву слідчому та прокурору, що матеріальну шкоду відшкодували повністю, і матеріальних претензій не маю. Однак моральні претензії до того, хто забрав життя моєї доньки, у мене будуть до кінця життя. Розслідування у кримінальній справі не припинене", – сказала вона.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко каже, що винуватця аварії все ж покарають.

"Очевидно, що адвокати зробили від них все залежне для того, щоб переконати матір Наталії незадорого і, найголовніше, до суду відмовитися від матеріальних претензій до цього винуватцю ДТП. За це їм щедро платить справжній винуватець ДТП. Ось у чому їх головна мета і ціль примусу матері загиблої зробити таку заяву. У МВС та Національної поліції не будуть торгувати честю і пам'яттю загиблої 31-річної дівчини. І доведуть розслідування до пред'явлення звинувачень і оголошенню в розшук справжнього винуватця загибелі Наталії Тріли", - написав у Facebook Антон Геращенко.

18 серпня на трасі Львів – Краковець в ­автомобільній аварії загинула 31-річна Наталія Тріла із села Ямельня. Її Opel Astra протаранив Mercedes S 65 AMG 62-річного Петра Димінського. Він — власник футбольного клубу "Карпати" й телеканалу "ЗІК". Провину за ДТП узяв на себе охоронець мільйонера 43-річний Андрій Борщ. 20 серпня Галицький районний суд Львова заарештував охоронця бізнесмен, проте 5 вересня йому змінили міру запобіжного заходу і відправили під цілодобовий домашній арешт. 28 листопада суд дозволив провести додаткову експертизу у цій справі.

Зараз ви читаєте новину «ДТП за участю Димінського: справа отримала новий поворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути